Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@17:33:10 GMT

فعالیت مهندسان ایرانی برای توسعه حرم حسینی در ایام کرونا+فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۴۵۷۴۱

فعالیت مهندسان ایرانی برای توسعه حرم حسینی در ایام کرونا+فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

با وجود اینکه طرح‌های توسعه اعتاب مقدسه عراق به دلیل شیوع کرونا و بسته بودن مرز عراق تعطیل شدند، احداث صحن حضرت زینب (س) در طرح توسعه حرم سیدالشهدا (ع) در حال انجام است و در این ایام بیش از ۵ درصد پیشرفت داشته است.

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، طرح توسعه حرم سیدالشهدا (ع) با احداث صحن حضرت زینب (س) از سال ۹۴ به همت ستاد بازسازی عتبات آغاز شد که البته آن زمان متولیان حرم سیدالشهدا (ع) اقدام به خرید املاک اطراف حرم کردند تا فضای لازم برای ساخت صحن آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیشرفت صحن حضرت زینب (س) در ایام کرونا/۱

ساخت صحن حضرت زینب (س) که بیشتر با عنوان صحن عقیله شناخته می‌شود، این روزها با وجود شیوع کرونا در جهان و قرنطینه شهر کربلا، همچنان به همت مهندسان و کارگران ایرانی در حال انجام است. البته درست است که روند احداث صحن حضرت زینب (س) همچون شرایط عادی پیش نمی‌رود، اما باز هم مهندسان در تلاش هستند تا در حد امکان فعالیت‌ها تعطیل نشود و بتوانند در توسعه حرم حسینی گامی برداشته باشند.

این امر در حالی است که بیشتر طرح‌های توسعه اعتاب مقدسه عراق با شیوع کرونا و بسته شدن مرزها تعطیل شدند، به طوری که تکمیل صحن حضرت زهرا (س) در نجف و همچنین توسعه حرم‌های امامین عسکریین (ع) و امامین جوادین (ع)  ناتمام مانده و امکان اعزام مهندسان و کارگران به عراق فراهم نشده است.

 

پیشرفت صحن حضرت زینب (س) در ایام کرونا/۲

با این وجود روند صحن عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) که تا اواخر سال گذشته حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشت، در چهار ماه اخیر که به دلیل شیوع کرونا بسیاری از فعالیت‌ها امکان‌پذیر نبود، بیش از ۵۵ درصد پیشرفت کرده است. یعنی بیش ۵ درصد فعالیت‌ها با وجود ماه مبارک رمضان و شیوع کرونا پیشرفت داشته است.

 

 

پیشرفت صحن حضرت زینب (س) در ایام کرونا/۳

علاوه بر این، حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در کربلا به دلیل شیوع کرونا حتی یک ساعت هم تعطیل نشدند و زائران به صورت شبانه روز در این اماکن مقدس حضور می‌یابند. 

در ادامه جدیدترین تصاویر از روند احداث صحن حضرت زینب (س) در کربلا را مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صحن عقیله حرم حسینی توسعه حرم امام حسین ستاد بازسازی عتبات صحن حضرت زینب س احداث صحن حضرت زینب ایام کرونا شیوع کرونا توسعه حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • حسینی: این صحبت‌ها درباره لیموچی بس است!
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • هشدار سطح زرد دریایی برای گیلان
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • حسینی آذرخوارانی سکان‌دار هیئت اتومبیل‌رانی و موتورسواری استان اصفهان شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است